Kaka îşi va prelungi până în 2013 contractul cu AC Milan

Administratorul delegat al clubului AC Milan, Adriano Galliani, a declarat că brazilianul Kaka, câştigătorul Balonului de Aur în acest an, îşi va prelungi până în 2013 contractul cu gruparea italiană, informează cotidianul Marca.

1 afișare
Imaginea articolului Kaka îşi va prelungi până în 2013 contractul cu AC Milan

Kaka îşi va prelungi până în 2013 contractul cu AC Milan

Galliani a precizat că fotbalistul în vârstă de 25 de ani va semna un nou contract cu AC Milan la 30 iunie 2008 şi a amintit că brazilianul a promis că va juca "toată viaţa" la echipa italiană.

Cotidianul La Gazzetta dello Sport a scris, la jumătatea lunii noiembrie, că internaţionalul brazilian îşi va prelungi până în 2012 contractul, urmând să aibă un salariu anual net de 9 milioane de euro. Kaka ar deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume.

Actualul contract al lui Kaka, sosit la AC Milan în 2003, este valabil până în 2011, iar salariu anual net al brazilianului este de aproximativ 6 milioane de euro, cel mai mare din Serie A.

Pe de altă parte, Galliani a explicat că FC Barcelona i-a confirmat faptul că nu intenţionează să renunţe la Ronaldinho, jucător dorit de AC Milan. "Însă dacă Barca îl va vinde, Milan va fi acolo", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici