Karim Benzema, implicat într-un nou accident rutier - VIDEO

Karim Benzema, atacantul francez al echipei Real Madrid, a fost implicat într-un nou accident rutier uşor, sâmbătă, pe o stradă de pe Insula Reunion, unde se afla pentru a-şi sărbători ziua de naştere, informează cotidianul Marca.

38 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema, implicat într-un nou accident rutier - VIDEO

Karim Benzema, implicat într-un nou accident rutier de la venirea la Real Madrid

Potrivit Marca, care citează cotidianul local "Clicanoo", accidentul în care a fost implicat autoturismul lui Benzema, marca Lamborghini, s-a produs pe drumul dintre locul unde şi-a sărbătorit ziua jucătorul şi hotelul unde este cazat acesta. Benzema se afla în Insula Reunion împreună cu rapperul Rohff. Sursa citată menţionează că nu se cunosc exact circumstanţele producerii accidentului, dar că jucătorul nu a avut de suferit.

Karim Benzema a mai fost implicat într-un accident rutier uşor la sfârşitul lunii noiembrie. Atunci, jucătorul francez a pierdut controlul maşinii sale, lovind o barieră de securitate şi un copac. Accidentul a avut loc în momentul în care jucătorul se îndrepta spre locuinţa sa, el venind de la aeroport, de la Barcelona, după meciul cu echipa catalană, pierdut de Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici