Karim Benzema: Nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul naţional

Atacantul formaţiei Real Madrid şi al selecţionatei Franţei, Karim Benzema, a declarat, marţi, pentru Radio Monte Carlo, că iubeşte echipa naţională, dar nimeni nu îi poate impune să cânte imnul naţional.

738 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema: Nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul naţional

Karim Benzema: Nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul naţional (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul naţional. Nimeni nu poate spune că dacă voi cânta imnul voi marca trei goluri. Sunt sigur că dacă voi marca trei goluri la finalul meciului nimeni nu va scrie că nu am cântat imnul. Pentru mine e clar, totul se leagă de faptul că nu am mai înscris de ceva timp la naţională. Nu pot fi de acord cu cei ce spun că nu iubesc această naţională. Toată lumea trebuie să se calmeze, iubesc naţionala. Pentru mine este un vis să pot juca pentru Franţa, dar nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul. Nici Zidane nu îl cânta şi mai sunt mulţi alţii, chiar şi dintre suporteri", a spus Benzema.

Karim Benzema, în vârstă de 25 de ani, evoluează în naţionala Franţei din 2007 şi a marcat 15 goluri în 55 de meciuri. Atacantul formaţiei Real Madrid este născut în Franţa, iar părinţii săi au origini algeriene.

Franţa va întâlni formaţiile Georgiei (vineri, la Paris) şi Spaniei (26 martie, la Paris) în Grupa I a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici