Karim Benzema va fi audiat în cazul de proxenetism din Franţa

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, va fi audiat de anchetatori, după ce o prostituată a afirmat că la vârsta de 16 ani a avut relaţii sexuale cu fotbalistul, au anunţat surse judiciare.

18 afișări
Imaginea articolului Karim Benzema va fi audiat în cazul de proxenetism din Franţa

Karim Benzema va fi audiat în cazul de proxenetism din Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Data audierii lui Benzema nu a fost precizată.

Tânăra a declarat în faţa poliţiştilor de la brigada de luptă împotriva proxenetismului (BRP) din cadrul poliţiei franceze că a avut o relaţie cu Franck Ribery în 2009, când ea avea 17 ani, făcându-l pe acesta să creadă că este majoră. De asemenea, ea a spus că a întreţinut relaţii sexuale şi cu Benzema în 2008, când avea 17 ani.

În Franţa, întreţinerea de raporturi sexuale cu persoane minore atrage după sine o condamnare la trei ani de închisoare şi o amendă de 45.000 de euro.

Această tânără a mai spus că a avut o relaţie sexuală şi cu Sidney Govou în martie 2010, însă atunci era majoră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici