Karolina Pliskova nu va fi suspendată după ieşirea nervoasă de la Roma. Arbitra de scaun va fi penalizată | VIDEO

Asociaţia Tenisului Feminin (WTA) a luat o decizie neaşteptată după ce Karolina Pliskova i-a distrus scaunul arbitrei Marta Mrozinska din Polonia. Forul mondial a hotărât să o sancţioneze pe arbitră, în timp ce Karolina a scăpat dor cu o amendă.

19663 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova nu va fi suspendată după ieşirea nervoasă de la Roma. Arbitra de scaun va fi penalizată | VIDEO

Pliskova nu va fi suspendată după ieşirea nervoasă de la Roma. Arbitra de scaun va fi penalizată | VIDEO

WTA s-a poziţionat de partea Pliskovei după ce tenismena a avut o reacţie necontrolată la finalul duelului cu Sakkari de la Roma! Cehoaica va plăti o amendă, dar nu va fi suspendată sau exclusă de la Roland Garros aşa cum cereau fanii tenisului: "Am fost surprins că cei de la WTA au fost de partea Karolinei. Ok, va trebui să plătească o amendă, dar WTA ne-a anunţat că va încerca să minimizeze acest caz, având în vedere că dreptatea a fost de partea Karolinei şi emoţiile sale sunt de înţeles. În schimb, cei de la WTA ne-au anunţat că vor penaliza arbitrul", a declarat Michal Hrdlicka, managerul Karolinei Pliskova, pentru Isport.

Potrivit presei din Cehia, fosta ocupantă a locului 1 mondial va fi obligată să plătească o amendă de 4.500 de dolari. Lucrurile au degenerat la Roma atunci când când Mrozinska a luat o decizie greşită la scorul de 5-5 în setul decisiv al partidei din turul secund. Pliskova a trimis un smash în teren, la care tuşierul a strigat "aut", iar arbitra de scaun nu l-a corectat pe acesta, spre disperarea cehoaicei. Karolina, dar şi antrenorul ei, care a arătat semne obscene spre camerele de filmat, au făcut circ pe teren. Sportiva nu s-a mai putut concentra, a pierdut jocul cu 6-3, 3-6, 5-7, iar la final a produs o gaură cu racheta în scaunul arbitrei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici