Karolina Pliskova, prima semifinalistă a Turneului Campioanelor, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA, şi-a asigurat, marţi, calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, după ce a învins-o, scor 6-2, 6-2, pe Garbine Muguruza din Spania, locul 2 WTA, în etapa a doua din Grupa Albă.

1368 afișări
Imaginea articolului Karolina Pliskova, prima semifinalistă a Turneului Campioanelor, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza

Karolina Pliskova, prima semifinalistă a Turneului Campioanelor, după ce a învins-o pe Garbine Muguruza

Pliskova s-a impus în 62 de minute de joc, într-un meci în care şi-a pierdut serviciul o singură dată – în setul doi – şi a reuşit cinci break-uri.

În prima partidă de marţi, din Grupa Albă, americanca Venus Williams, locul 5 WTA, a trecut, cu scorul de 7-5, 6-7 (3), 7-5, de letona Jelena Ostapenko, numărul 7 mondial.

În urma acestor rezultate, Pliskova a obţinut calificarea în semifinale, în timp ce Ostapenko a fost eliminată. În ultima rundă, vor avea loc meciurile Ostapenko - Pliskova şi Muguruza - Williams.

Clasamentul Grupei Albe, după două etape:

1. Karolina Pliskova – 2 meciuri, 2 victorii, 0 înfrângeri, 4-0 la seturi

2. Garbine Muguruza – 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-2 la seturi

3. Venus Williams – 2 meciuri, 1 victorie, 1 înfrângere, 2-3 la seturi

4. Jelena Ostapenko – 2 meciuri, 0 victorii, 2 înfrângeri, 1-4 la seturi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici