Kevin De Bruyne anunţă că e foarte posibil să revină la începutul anului 2024

Kevin De Bruyne a confirmat că speră să revină pentru Manchester City la începutul anului 2024, în timp ce se apropie de finalul recuperării sale după o accidentare la tendonul de la picior.

48 afișări
Imaginea articolului Kevin De Bruyne anunţă că e foarte posibil să revină la începutul anului 2024

Kevin De Bruyne anunţă că e foarte posibil să revină la începutul anului 2024

Mijlocaşul belgian a suferit o accidentare gravă la tendonul de la genunchi în finala Ligii Campionilor din sezonul trecut şi a reuşit să joace doar 49 de minute la începutul sezonului 2023/24 înainte de a suferi o altă accidentare care, în cele din urmă, a necesitat o intervenţie chirurgicală pentru a fi corectată.

La începutul acestei luni, De Bruyne şi-a comparat tendonul cu "prosopul de bucătărie umed", în timp ce recunoştea amploarea daunelor suferite şi a spus că nu va şti o posibilă dată a revenirii sale pe teren decât după o scanare mai târziu în cursul lunii.

După ce a trecut acum prin acea scanare, De Bruyne a declarat pentru Sky Sports F1, în timp ce era invitat la Marele Premiu de la Abu Dhabi, care încheie sezonul, că este posibilă o revenire la începutul lui 2024.

"Merge bine, mă descurc", a spus el despre recuperarea sa. "Încă mai am un pic de drum de parcurs, dar vom fi acolo".

Întrebat de o potenţială dată de revenire, De Bruyne a adăugat: "Să sperăm că va fi ceva apropiat după Anul Nou, dacă totul merge bine."

City îşi va încheia campania din faza grupelor Ligii Campionilor în decembrie cu meciurile împotriva RB Leipzig şi Steaua Roşie belgrad, dar echipa lui Pep Guardiola mai are de disputat şi şase meciuri în Premier League înainte de sfârşitul anului calendaristic.

Tottenham Hotspur este următorul adversar din programul intern, urmat de Aston Villa, iar De Bruyne este clar că nu va fi apt pentru niciuna dintre ele.

De Bruyne va lipsi, de asemenea, de la prima campanie a lui City la Cupa Mondială a Cluburilor FIFA, care va începe pe 19 decembrie cu o confruntare în semifinale, fie împotriva echipei mexicane Leon, fie împotriva japonezilor de la Urawa Red Diamonds.

Atât finala, cât şi barajul pentru locul al treilea vor avea loc pe 22 decembrie în Arabia Saudită, cu doar cinci zile înainte ca City să se întoarcă în Anglia pentru a se confrunta cu Everton.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici