Kicker: VfB Stuttgart contra nimeni

Partida dintre Unirea Urziceni şi VfB Stuttgart ce va avea loc, marţi seara, pe arena Steaua, în etapa a doua a grupei G a Ligii Campionilor, a fost prefaţată de presa din Germania, care a titrat că gruparea germană va evolua la Bucureşti împotriva unei formaţii necunoscute.

21 afișări
Imaginea articolului Kicker: VfB Stuttgart contra nimeni

Kicker: VfB Stuttgart contra nimeni (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

"VfB contra nimeni", a notat cotidianul Kicker. Sursa citată a adăugat totuşi că grupare din Stuttgart nu trebuie să-şi subestimeze adversarul.

"După startul dezastruos cu Rangers, VfB Stuttgart joacă în România sub presiune. E nevoie de curaj pentru o bună performanţă. Românii abia au intrat în fenomenul internaţional, dar VfB a trimis spioni la meciurile inamicului, şi nu la unul, ci la trei jocuri. Antrenorul Babbel a avertizat asupra meciului cu necunoscuta Unirea, iar subestimarea adversarului nu e o idee bună, după cum spun şvabii. Marica ar putea fi titular, mai ales că joacă împotriva conaţionalilor săi şi are o motivaţie în plus", se arată în articol.

"Marica în faţa unui meci acasă. Va exploda în sfârşit? Strălucirea din ochi îl trădează. Pentru Marica, meciul cu Urziceni e unul special. Vrea să demonstreze în sfârşit ce poate în faţa compatrioţilor săi", a scris Stuttgarter Nachrichten. În timp ce publicaţia Pforzheimer Zeitung a noatat "VfB vrea să-şi facă din nou plinul. Stuttgart trebuie să câştige pentru a anula startul slab din prima etapă".

Marica: Sunt ferm convins că pot mai mult. Și o voi demonstra

"Nu sunt mulţumit de ce am arătat până acum la Stuttgart. Nu este o ierarhie a atacanţilor la VfB Stuttgart, Mario Gomez era numărul unu când juca aici, acum toţi au valori apropiate. Sunt ferm convins că pot mai mult. Și o voi demonstra", a punctat jucătorul român.

Unirea Urziceni va întâlni formaţia VfB Stuttgart, în Grupa G a Ligii Campionilor, marţi, de la ora 21.45, pe stadionul Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici