Kim Rasmussen s-a despărţit amiabil de vicecampioana Rapid Bucureşti

Conducerea echipei feminine de handbal CS Rapid Bucureşti a anunţat joi seara că a ajuns la o înţelegere de comun acord cu antrenorul Kim Rasmussen şi cu Bo Rudgaard în privinţa rezilierii contractului.

186 afișări
Imaginea articolului Kim Rasmussen s-a despărţit amiabil de vicecampioana Rapid Bucureşti

Kim Rasmussen s-a despărţit amiabil de vicecampioana Rapid Bucureşti

„Kim Rasmussen, Bo Rudgaard şi CS Rapid au hotărât, de comun acord, rezilierea contractului. Le mulţumim lui Kim şi lui Bo pentru colaborare şi le dorim mult succes în carieră!”, au scris cei de la Rapid pe reţelele sociale.

Rapidiştii au mai informat că începând de vineri, staff-ul tehnic al echipei va fi format din:

- David Ginesta Montes - Antrenor principal
- Florin Ciupitu - Antrenor secund
- Mehmedalija Mulabdic - Antrenor cu portarii
- Rareş Fortuneanu - Director tehnic

„Toată suflarea rapidistă va fi alături de voi, împreună suntem siguri că vom duce Rapid acolo unde merită, atât în Liga Campionilor cât şi în competiţia internă! ”, se mai scrie în comunicatul vicecampioanei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici