Klinsmann: Aş fi putut câştiga titlul de campioană cu Bayern

Fostul antrenor al echipei FC Bayern Munchen, Jurgen Klinsmann, demis la sfârşitul lunii aprilie din cauza rezultatelor slabe, a declarat că ar fi putut câştiga titlul de campioană, anul acesta, cu formaţia bavareză, informează AFP.

2 afișări

"Mi s-au reproşat multe, în timp ce eu nu am putut face nimic. Dar ceea ce doare mai tare este sentimentul că puteam duce munca la bun sfârşit, puteam câştiga Bundesliga", a spus Klinsmann, într-o emisiune a postului de televiziune RTL, în prima sa apariţie publică după demiterea de la 27 aprilie.

Cu cinci etape înaintea finalului de campionat, conducerea clubului a decis încheierea contractului cu selecţionerul Germaniei din perioada 2004-2006, din cauza rezultatelor slabe înregistrate în campionat şi în Liga Campionilor.

Până la 1 iulie 2009, antrenorul echipei este Jupp Heynckes, formaţia urmând să fie preluată la data respectivă de olandezul Louis van Gaal.

Aflată pe locul secund în clasament, la egalitate de puncte (64) cu VfB Stuttgart, Bayern poate fi sigură de calificarea directă în grupele Ligii Campionilor, dacă va învinge sâmbătă, în meciul dintre cele două, de la Munchen. Pe primul loc este VfL Wolfsburg (66 puncte), care are mari şanse de a câştiga întrecerea, jucând în ultima etapă cu SV Werder Bremen, pe teren propriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici