Klitschko, spitalizat pentru scurt timp la Innsbruck

Pugilistul Vladimir Klitschko a fost spitalizat pentru scurt timp la Innsbruck, din cauza unor dureri abdominale, dar nu are probleme care să ducă la anularea meciului său cu frnacezul Jean-Marc Mormeck, din 10 decembrie (Dusseldorf), informează AFP.

138 afișări
Imaginea articolului Klitschko, spitalizat pentru scurt timp la Innsbruck

Klitschko, spitalizat pentru scurt timp la Innsbruck (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vladimir Klitschko are un tratament pentru un calcul renal, dar meciul rămâne programat cum s-a stabilit iniţial", a declarat, sâmbătă, Klaus-Peter Dittrich, purtător de cuvânt al organizatorilor meciului.

Klitschko, deţinător al centurilor WBA-IBF-WBO la categoria grea, a fost nevoit să se deplaseze la spitalul din Innsbruck, părăsind baza de pregătire din Kitzbuehel, după ce a simţit dureri la abdomen. După ce a fost supus unor analize, Klitschko a revenit la antrenamente.

Vladimir Klitschko, în vârstă de 35 de ani, nu a mai jucat un meci oficial din iulie, când l-a învins pe britanicul David Haye şi a unificat centurile WBA-IBF-WBO. El are în palmares 56 de victorii, dintre care 49 prin KO.

Mormeck a înregistrat până în prezent 36 de victorii (22 prin KO).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici