Jurgen Klopp nu visează la Messi. Care este motivul?

  • Jurgen Klopp nu se gândeşte la varianta ca Messi să ajungă la Liverpool
  • Messi are salariu de 80 de milioane de euro la Barca iar Liverpool nu i-l poate oferi
  • Jurgen Klopp a vorbit înaintea Supercupei Angliei cu Arsenal, sâmbătă de la 18.30
747 afișări
Imaginea articolului Jurgen Klopp nu visează la Messi. Care este motivul?

Leo Messi va pleca de la Barcelona în această vară iar Manchester City este principala favorită să-l achiziţioneze. L'Equipe a dezvăluit astăzi că directorul sportiv de la PSG, Leonardo, a vorbit cu tatăl lui Leo Messi despre un posibil transfer. Jorge Messi i-a transmis însă că deja s-a înţeles cu Man City.

Campioana Angliei, FC Liverpool, nu a avut niciun moment de gând să intre în cursa pentru semnătura lui Messi. Managerul Jurgen Klopp a admis acest lucru în conferinţa de presă de astăzi. Astfel, el va trebui în sezonul următor să-l aibă pe Messi ca adversar.
 
„Cine nu l-ar vrea pe Messi în echipa lui? Nicio şansă. Cifrele (unui transfer) cu siguranţă nu sunt pentru noi. Nici nu trebuie să începem să ne gândim la o asemenea mutare. Totul e clar. Nicio şansă. Însă, bun jucător”, râde Jurgen Klopp.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici