Klose, după victoria Germaniei: "Suntem un grup unit şi s-a văzut". Atacantul german a devenit cel mai bun marcator din istoria CM. Preşedintele FIFA: "Jos pălăria!"

Atacantul Miroslav Klose a declarat că la meciul Germaniei cu Brazilia, scor 7-1, din semifinalele Cupei Mondiale, s-a văzut că echipa pregătită de Joachim Low formează un grup unit.

313 afișări
Imaginea articolului Klose, după victoria Germaniei: "Suntem un grup unit şi s-a văzut". Atacantul german a devenit cel mai bun marcator din istoria CM. Preşedintele FIFA: "Jos pălăria!"

Miroslav Klose (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Nu cred că a fost un meci uşor, am început senzaţional, am avut noroc că am putut juca toţi la nivel extraordinar. Ne-am antrenat foarte bine, suntem un grup unit şi s-a văzut", a declarat Klose.

Blatter îl felicită pe Klose, cel mai bun marcator din istoria CM

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter, l-a felicitat, marţi, pe atacantul german Miroslav Klose, care a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, cu 16 reuşite, informează AFP.

"Jos pălăria pentru Miroslav Klose! Cu 16 goluri, el este cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale", a scris Blatter pe Twitter.

Germanul Miroslav Klose a devenit cel mai bun marcator din istoria Cupei Mondiale, după ce a înscris al 16-lea său gol la un turneu final, marţi, la Belo Horizonte, în semifinala cu Brazilia.

Klose, în vârstă de 36 de ani, care joacă a patra oară la Cupa Mondială şi este la a doua reuşită în Brazilia, l-a devansat pe brazilianul Ronaldo, care are 15 goluri.

Miroslav Klose a înscris cinci goluri în 2002, când Germania a ajuns în finală. Tot cinci goluri a înscris şi în 2006, când Germania a ocupat locul trei. Patru ani mai târziu, în Africa de Sud, el a marcat de patru ori, Germania încheind competiţia pe locul trei.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecţionata Braziliei, în semifinalele competiţiei.

Golurile Germaniei au fost marcate de Muller '11, Klose '23, Kroos '24, '26, Khedira '29 şi Schurrle '69 şi '79.

Pentru Brazilia a înscris Oscar '90+1.

Atacantul Miroslav Klose a devenit, cu golul marcat în minutul 23, cel mai bun marcator din istoria CM, cu 16 reuşite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici