Kobe Bryant şi soţia sa Vanessa s-au împăcat

Baschetbalistul echipei Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, şi soţia sa Vanessa au anunţat, vineri, pe reţelele de socializare, că s-au împăcat.

296 afișări
Imaginea articolului Kobe Bryant şi soţia sa Vanessa s-au împăcat

Kobe Bryant (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

''Suntem fericiţi să vă anunţăm că ne-am împăcat. Acţiunea în justiţie pentru divorţul nostru va fi anulată. Ne dorim să avem din nou un viitor împreună. Kobe & Vanessa", a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

"Sunt fericit să vă anunţ că eu şi Vanessa formăm din nou o familie. Mulţumesc pentru sprijinul şi rugăciunile voastre!", a scris la rândul său Kobe Bryant pe pagina sa de Facebook.

În decembrie 2011, Vanessa Bryant a depus la tribunalul din Santa Ana (California) o cerere de divorţ, invocând "divergenţe iremediabile". Însă cei doi au continuat să colaboreze pentru diverse acte de caritate, iar apoi site-ul TMZ a anunţat că încearcă să se împace.

Kobe şi Vanessa Bryant sunt căsătoriţi din 2000 şi au două fetiţe, Natalia şi Gianna, de nouă, respectiv şase ani. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici