Kobe Bryant va fi introdus post-mortem în Hall of Fame

  • Kobe Bryant a murit pe data de 26 ianuarie
  • Acesta va fi introdus post-mortem în Hall of Fame
372 afișări
Imaginea articolului Kobe Bryant va fi introdus post-mortem în Hall of Fame

Kobe Bryant va fi introdus post-mortem în Hall of Fame

Kobe Bryant, câştigătorul a cinci titluri NBA care a decedat pe data de 26 ianuarie, va fi introdus post-mortem îm Hall of Fame.

Bryant a murit într-un accident de elicopter alături de fiica sa Gianna, dar şi de alte 7 persoane.


Bryant s-a retras din NBA, în anul 2016, după o carieră remarcabilă.

„El a fost unul dintre cei mai mari jucători ce au păşit pe terenul de baschet şi s-a asigurat că impactul său s-a simţit pe ambele părţi ale mingii. Se află pe locul 4 în clasamentul punctelor din NBA (33.643). Îl felicităm postmortem pe cvintuplul campion NBA Kobe Bryant”, a fost anunţul făcut pe Twitter de organizatorii Basketball Hall of Fame.

Sâmbătă, 4 aprilie 2020 / 21:40:17

Kobe Bryant va fi introdus post-mortem în Hall of Fame

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Kobe Bryant va fi introdus post-mortem în Hall of Fame.

Câştigătorul a cinci titluri NBA a decedat într-un tragic accident de elicopter, la data de 26 ianuarie, alături de fiica sa Gianna, dar şi de alte 7 persoane.

Bryant s-a retras din NBA, în anul 2016, după o carieră remarcabilă.

”El a fost unul dintre cei mai mari jucători ce au păşit pe terenul de baschet şi s-a asigurat că impactul său s-a simţit pe ambele părţi ale mingii. Se află pe locul 4 în clasamentul punctelor din NBA (33.643). Îl felicităm postmortem pe cvintuplul campion NBA Kobe Bryant”, a fost anunţul făcut pe Twitter de organizatorii Basketball Hall of Fame.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici