Kosovo – România 0-0, un punct cadou cu ocazia zilei de naştere a selecţionerului Iordănescu

  • România a obţinut o remiză albă în deplasarea de la Priştina, cu Kosovo, vineri seara, în preliminariile Euro 2024, într-un meci din Grupa I.
  • Kosovo a avut un gol anulat în minutul 69, după intervenţia arbitrilor VAR.
  • Tricolorii sunt pe locul 2 în grupă şi joacă luni cu Elveţia, la Lucerna.
1329 afișări
Imaginea articolului Kosovo – România 0-0, un punct cadou cu ocazia zilei de naştere a selecţionerului Iordănescu

Sursa foto: Facebook / Echipa naţională de fotbal a României

Prima jumătate de oră a fost marcată doar de schimbarea lui Camora, care a acuzat dureri musculare şi a fost schimbat cu Sorescu.

În minutul 35, a ieşit pentru prima oară în evidenţă Horaţiu Moldovan, care a respins în lateral şutul lui Celina din partea stângă.

Ultima parte a reprizei i-a găsit pe tricolori în atac, însă execuţiile lui Coman, Manea şi Man nu au prins cadrul porţii.

Kosovo a închis repriza, punându-l din nou în valoare pe Moldovan, care a respins de sub transversală şutul lui Celina.

Tricolorii au început ofensiv repriza secundă, dar Denis Man a fost blocat de defensiva adversă. Moldovan a salvat din nou, în minutul 58, după ce Vojvoda i-a driblat pe Băluţă şi Burcea şi a şutat din 8 metri.

În minutul 69, Kosovo a marcat pentru 1-0, prin Zhegrova, însă brigada olandeză a anulat reuşita, după verificarea VAR.

Sorescu l-a pus la încercare pe Muric, cu un şut de la 25 de metri, în minutul 76, pentru ca kosovari să fie din nou opriţi de Moldovan, peste două minute, acesta intervenind spectaculos la şutul din marginea careului trimis de Zhegrova.

Finalul aduce ocazii la ambele porţi, prima fiind ratată de Sorescu, urmat la poarta României de Muriqi, care a şutat peste poartă din 8 metri.

România este neînvinsă după primele 3 meciuri, şi are 7 puncte, cu care ocupă locul doi. Pe primul loc se află Elveţia, care a învins vineri pe Andora, în deplasare, cu 2-1.

În celălalt meci al grupei, jucat la Budapesta, Israel a învins Belarus cu 2-1, după ce Belarus a condus la pauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici