Kvitova, după revenirea în circuitul WTA: Mă bucur că am trecut peste şi pot juca din nou. Jucătoarea de tenis a fost atacată cu un cuţit în propria locuinţă, în decembrie

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, în vârstă de 27 de ani, va reveni în circuitul WTA la Roland Garros, după ce a fost atacată cu un cuţit în propria locuinţă, în decembrie 2016, şi s-a declarat fericită că poate juca din nou, informează Associated Press.

712 afișări
Imaginea articolului Kvitova, după revenirea în circuitul WTA: Mă bucur că am trecut peste şi pot juca din nou. Jucătoarea de tenis a fost atacată cu un cuţit în propria locuinţă, în decembrie

Kvitova, după revenirea în circuitul WTA: Mă bucur că am trecut peste şi pot juca din nou. Jucătoarea de tenis a fost atacată cu un cuţit în propria locuinţă, în decembrie

Kvitova va juca la Openul francez la doar două luni după ce a reluat antrenamentele în urma incidentului petrecut în decembrie 2016.

Fostul număr 11 mondial a ratat tot sezonul din cauza accidentării la mâna stângă. Recuperarea sa a decurs într-un ritm mult mai rapid faţă de aşteptările medicilor.

"Ştiam vă această zi va veni. Sunt foarte fericită că visul a devenit realitate chiar aici. Nu a fost uşor, dar mă bucur că am trecut peste şi pot juca tenis din nou", a declarat Petra Kvitova, conform AP.  

În legătură cu atacul din luna decembrie, cehoaica s-a rezumat să spună: "Nu am dormit bine câteva zile după indicent". Anchetatorii nu-i permit acesteia să vorbească despre faptele petrecute, ancheta fiind încă în desfăşurare.

Petra Kvitova este dublă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, în 2011 şi 2014, iar cea mai bună clasare a sa a fost locul 2 WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici