Kvitova sau Suarez Navarro, avdersara româncei din semifinalele turneului de la Roma

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, sau sportiva spaniolă Carla Suarez Navarro, a zecea favorită şi locul 10 WTA, va fi adversara învingătoarei meciului dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi Alexandra Dulgheru, venită din calificări şi locul 72 WTA.

738 afișări
Imaginea articolului Kvitova sau Suarez Navarro, avdersara româncei din semifinalele turneului de la Roma

Petra Kvitova şi Carla Suarez Navarro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kvitova s-a calificat în sferturi de finală, după ce a învins-o, joi, în optimi, cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră şi 13 minute, pe Jelena Jankovici (Serbia), favorită 16 şi locul 20 WTA.

Sportiva cehă o va întâlni în meciul următor, pe Suarez Navarro, care a trecut, cu scorul de 6-7 (2), 7-5, 7-6 (7), după trei ore şi două minute, de Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 6 şi poziţia a şasea în ierarhia mondială.

Simona Halep a învins-o, în optimi de finală, pe Venus Williams (SUA), locul 16 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, şi o va avea ca adversară în sferturi pe Alexandra Dulgheru, care a depăşit-o pe rusoiaca Ekaterina Makarova, locul 8 WTA, cu scorul de 6-4, 6-3.

Într-un alt meci din optimile de finală, Daria Gavrilova (Rusia), jucătoare venită din calificări şi locul 78 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (0), pe Timea Bacsinszky (Elveţia), poziţia 24 în ierarhia mondială. În sferturile de finală, Gavrilova o va întâlni pe Cristina McHale (SUA), locul 65 WTA, care a beneficiat de retragerea liderului mondial Serena Williams.

A treia româncă prezentă pe tabloul principal al turneului de la Roma, Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, va evolua, în optimile de finală, împotriva Victoriei Azarenka (Belarus), locul 29 WTA, în ultimul meci de pe Arena Centrală, întâlnire programată să înceapă nu înainte de ora 22.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici