Kyle Walker, starul de la Man City, a recunoscut că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei

Kyle Walker, starul de la Manchester City, a recunoscut public că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei. Este al doilea copil pe care fotbalistul îl are cu un model celebru. Asta deşi, după prima aventură, Walker i-a promis soţiei că nu va mai avea relaţii extraconjugale.

196 afișări
Imaginea articolului Kyle Walker, starul de la Man City, a recunoscut că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei

Kyle Walker, starul de la Man City, a recunoscut că este tatăl unui copil făcut în afara căsătoriei

Starul Angliei şi al echipei Manchester City, Kyle Walker, a prezentat scuze soţiei sale după ce a născut un al doilea copil cu o altă femeie, potrivit Sky News. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a spus că a făcut „alegeri idioate” şi că trebuie „să-şi recunoască greşelile”.

„Ceea ce am făcut este oribil şi îmi asum întreaga responsabilitate. Singura persoană de vină sunt eu. Am roluri şi responsabilităţi de care sunt conştient şi am făcut alegeri stupide. Dar trebuie să-mi recunosc greşelile”, a declarat el pentru ziarul The Sun.

Walker este căsătorit cu Annie Kilner. Cuplul are trei copii, al patrulea fiind pe drum.

În aprilie 2020, modelul Lauryn Goodman a anunţat că a născut, iar ulterior l-a numit pe Walker ca tată. Fotbalistul i-a promis soţiei că nu va mai avea legături cu Goodman. Cu toate acestea, se pare că Walker s-a întâlnit cu Goodman în octombrie 2022, la Londra. Walker a confirmat că Goodman l-a informat la „sfârşitul lunii octombrie sau începutul lunii noiembrie” anul trecut că ea este însărcinată cu al doilea copil al lor.

Walker, care sezonul trecut a câştigat tripla cu echipa de club Manchester City, s-a mutat din casa familiei şi locuieşte în prezent într-un apartament închiriat.

Nu este prima dată când Walker prezintă scuze publice. El a mai făcut-o în 2020 atunci când a organizat o mare petrecere în casa sa din Cheshire, încălcând restricţiile din pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici