Kylian Mbappé - desemnat pentru a zecea oară jucătorul lunii în Ligue 1

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappé (24 de ani), a fost desemnat jucătorul lunii octombrie în Ligue 1. Este pentru a zecea oară când primeşte acest premiu şi devine primul jucător din prima ligă franceză care atinge această bornă simbolică.

91 afișări
Imaginea articolului Kylian Mbappé - desemnat pentru a zecea oară jucătorul lunii în Ligue 1

Kylian Mbappé - desemnat pentru a zecea oară jucătorul lunii în Ligue 1

Mbappé i-a devansat pe coechipierul său de la PSG, Warren Zaïre-Emery, şi pe Aleksandr Golovin de la AS Monaco. În luna octombrie, Mbappé a marcat trei goluri şi a înregistrat o pasă de gol în trei meciuri din Ligue 1. Les Parisiens au câştigat toate cele trei meciuri disputate luna trecută în Ligue 1 (împotriva lui Stade Rennais, RC Strasbourg Alsace şi Stade Brestois).

Mbappé conduce cursa pentru Gheata de Aur

Mbappé este în prezent cel mai bun marcator din Ligue 1, cu 13 goluri, în ciuda faptului că a ratat primul meci al sezonului, cel cu FC Lorient. Cel mai apropiat competitor al său pentru Gheata de Aur, Akor Adams de la Montpellier HSC, se află la şase goluri în urma sa.

PSG a avut un început lent de sezon în Ligue 1, dar a ajuns pentru prima dată în fruntea clasamentului datorită victoriei de weekendul trecut cu Stade de Reims, când OGC Nice a pierdut puncte împotriva lui Montpellier.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici