L'Equipe: Patrick Ekeng nu este un caz nou. Moartea mijlocaşului de la Dinamo, relatată pe larg în toată lumea

Ştirea despre decesul fotbalistului echipei Dinamo, Patrick Ekeng a fost relatată pe larg în toată lumea. Gazzetta dello Sport a scris pe larg despre moartea fotbalistului camerunez, în timp ce BBC a titrat în ediţia electronica: Camerunezul Ekeng a murit după ce a picat pe gazon.

8452 afișări
Imaginea articolului L'Equipe: Patrick Ekeng nu este un caz nou. Moartea mijlocaşului de la Dinamo, relatată pe larg în toată lumea

L'Equipe: Moartea lui Patrick Ekeng nu este un caz nou (Imagine: fcdinamo.ro)

Jurnaliştii de la Marca scriu că “Fotbalul este din nou în doliu” şi amintesc în articolul „Moarte subită în fotbal” că Patrick Ekeng a fost jucător la echipa spaniolă Cordoba. Marca aminteşte în acelaşi articol despre o altă tragedie de pe un teren de fotbal din România, moartea lui Cătălin Hâldan din 2007, dar si de numele altor 3 fotbalişti care au sfârşit tragic, pe terenul de fotbal, camerunezul Foé şi spaniolii Puerta şi Jarque.

Jurnaliştii de la cotidianul El Mundo Deportivo relatează pe larg tragedia de la stadionul Dinamo şi scriu că “ambulanţa a avut nevoie de 3 minute pentru a ajunge la fotbalistul camerunez, care a decedat deşi spitalul e lângă arena de fotbal.”

Cotidianul francez L'Equipe scrie că “moartea lui Patrick Ekeng nu este un caz nou.” Francezii amintesc la rândul lor de alte tragedii din fotbalul mondial, cum ar fi decesele fotbaliştilor Antonio Puerta, Serginho, Endurance Idahor sau Gregory Mertens.

Articolul din The Telegraph, despre moartea camerunezului Ekeng a fost cel mai citit în ediţia electronica a ziarului. Britanicii îl citează pe directorul sportive al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu şi amintesc că doctorii nu au reuşit să-l resusciteze pe fotbalist până când acesta a fost adus la spital.

Agenţia France Presse a scris despre dispariţia lui Ekeng, “un fotbalist camerunez care a jucat pentru echipa Le Mans, din 2009 până în 2013.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici