La 33 de ani, Nagelsmann o duce pe Leipzig în semifinalele UEFA Champions League

  • RB Leizpig a reuşit o surpriza majoră şi a eliminat-o pe Atletico şi o va întâlni pe PSG în semifinalele UEFA Champions League.
  • Dani Olmo şi Tyler Adams au marcat pentru Leipzig, în timp ce Joao Felix a înscris din penalty pentru Atletico.
  • Leipzig este antrenată de Julian Nagelsmann, cel mai tânăr antrenor din istorie care ajunge în semifinalele UEFA Champions League.
467 afișări
Imaginea articolului La 33 de ani, Nagelsmann o duce pe Leipzig în semifinalele UEFA Champions League

Profimedia

Julian Nagelsmann a reuşit din nou să surprindă pe toată lumea. Antrenorul mai tânăr decât jucători precum Messi şi Cristiano Ronaldo a ajuns în semifinalele UEFA Champions League cu Leipzig. O echipă care a fost fondată în urmă cu doar 11 ani.

Leipzig a învins-o cu 2-1 pe Atletico Madrid în sferturi. Primul gol a venit după o fază superbă. Toţi cei 10 jucători de câmp ai lui Leipzig au atins mingea, iar croatul Dani Olmo a finalizat cu o lovitură de cap.
 
Sunt emoţii grozave pentru clubul nostru, pentru echipa noastră. Sunt foarte mândru de echipă. S-au descurcat foarte bine, sunt foarte fericit. (...) Ca manager trebuie să te gândeşti la următorul meci, să pregăteşti partida următoare, să urmăreşti viitorul adversar. Nu există prea mult timp de sărbătorit această victorie. Poate că vom bea o bere împreună în hotel, iar apoi ne concentrăm pe meciul cu PSG,” a declarat Julian Nagelsmann.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici