La câteva minute după victoria în faţa lui Djokovic, Holger Rune a anunţat că se retrage de la Next Gen ATP Finals 2022

La doar câteva minute după cel mai mare succes al carierei sale în circuitul ATP, Holger Rune a fost nevoit să se retragă de la 2022 Next Gen ATP Finals.

21780 afișări
Imaginea articolului La câteva minute după victoria în faţa lui Djokovic, Holger Rune a anunţat că se retrage de la Next Gen ATP Finals 2022

Danezul în vârstă de 19 ani a obţinut 1000 de puncte pentru triumful de la Mastersul de la Paris 2022 şi, datorită acestui fapt, va apărea luni pe locul 10 în clasamentul ATP. Din acest motiv şi din cauza retragerii lui Carlos Alcaraz, Holger Rune va deveni primul jucător de rezervă de la ATP Finals 2022, competiţia de la sfârşitul anului.

Prin urmare, tânărul danez a fost nevoit să se retragă de la 2022 Next Gen ATP Finals, care are loc doar cu o săptămână înainte de evenimentul oficial de sfârşit de an.

În urma triumfului său în faţa lui Novak Djokovic în finala Mastersului de la Paris din 2022, Rune a declarat:

„Înseamnă totul pentru mine, un mod perfect de a încheia săptămâna. Este un privilegiu să împart terenul cu Novak. Mă simt minunat, ca să fiu sincer, este cel mai bun sentiment."

„Dacă mi-aţi fi spus acum patru săptămâni că voi fi în Top 10... aş fi zis: „Ce? Scuze?". Acum sunt aici şi sunt super mândru".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici