La ce concurs neobişnuit va participa Bute

Lucian Bute, campionul mondial IBF la categoria supermijlocie, a fost invitat, sâmbătă, la concursul internaţional de canari de cântec "Grand Balcan Cup", organizat la Bucureşti, unde va putea să-l vadă pe cel mai valoros canar din Serbia, botezat de proprietar "Lucian Bute".

188 afișări
Imaginea articolului La ce concurs neobişnuit va participa Bute

Lucian Bute (Imagine: Theodor Pana/Mediafax foto)

"Grand Balcan Cup Singing Canary", concurs internaţional de canari de cântec, canari de culoare şi păsări exotice aflat la prima ediţie, se va desfăşura vineri şi sâmbătă în Bucureşti, în cadrul magazinului Obor, în foaierul de la subsol. Concursul organizat de Asociaţia Ornitologică Română şi Clubul Crescătorilor de cântec Slavujar din România are ca invitaţi crescători de top din Serbia, Macedonia şi România, se precizează într-un comunicat al organizatorilor.

Pe lângă canarii de cântec şi de culoare vor fi prezente şi păsări exotice, papagali vorbitori Jako, cacadu, Ara, cinteze exotice, canari roşii şi sticleţi cu tril de privighetoare.

Pe lângă Bute, la concurs au mai fost invitaţi preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi pugilistul Viorel Simion.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici