La meciul amical România - Georgia asistă 3.000 de spectatori

La începutul meciului amical dintre echipa naţională a României şi reprezentativa Georgiei erau prezenţi aproximativ 3.000 de spectatori pe Stadionul Dinamo.

37 afișări
Imaginea articolului La meciul amical România - Georgia asistă 3.000 de spectatori

Doar 600 de bilete vândute pentru meciul România-Georgia

Tot la începutul meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor de la mina Petrila.

 

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că va dona încasările înregistrate din vânzarea biletelor la meciul amical România - Georgia victimelor exploziilor din mina Petrila. Iniţial, FRF dorea să doneze câte un leu din preţul fiecărui bilet vândut la meciul România - Georgia în scopuri caritabile, dar după accidentul de la Petrila, conducerea instituţiei a decis să doneze toate încasările.

Atacantul echipei naţionale a României, Ciprian Marica, a cumpărat o sută de bilete pentru partida amicală cu formaţia Georgiei. Fotbalistul a donat biletele cumpărate Centrului de copii şi juniori al clubului Dinamo şi liceului economic "C. Chiriţescu", în timp ce 25 dintre bilete au fost folosite drept premiu pentru campionatul de fotbal al penitenciarelor, care s-a disputat pe stadionul Dinamo, informează site-ul oficial al atacantului român.

 

Două explozii au avut loc, sâmbătă, în mina Petrila, în urma cărora 12 mineri şi salvatori au murit şi alţi 14 au fost răniţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici