La presiunea fanilor Liverpool a revenit asupra deciziei de a-şi plasa angajaţii în şomaj în timpul pandemiei de coronavirus

  • Săptămâna trecută, clubul Liverpool anunţa că angajaţii săi au fost trimişi în şomaj tehnic pe timpul pandemiei.
  • Această decizie a atras nemulţumirea fanilor, dar şi a unor foşti jucători.
  • Astăzi, Liverpool a anunţat că nu va mai lăsa angajaţii în şomaj tehnic.
257 afișări
Imaginea articolului La presiunea fanilor Liverpool a revenit asupra deciziei de a-şi plasa angajaţii în şomaj în timpul pandemiei de coronavirus

La presiunea fanilor Liverpool a revenit asupra deciziei de a-şi plasa angajaţii în şomaj în timpul pandemiei de coronavirus

După ce săptămâna trecută, clubul Liverpool anunţa că va lăsa peste 200 de angajaţi în şomaj tehnic în timpul pandemiei de coronavirus, astăzi, oficialii ”cormoranilor” au anunţat că au revenit asupra acelei decizii pe care acum o consideră greşită.

Pe site-ul oficial al clubului, preşedintele executiv Peter Moore, şi-a cerut scuze public în faţa angajaţilor şi susţine că vor căuta alte metode pentru a trece peste această situaţie neplăcută: ”Vom căuta metode diferite pentru a proceda în aceste momente în care meciurile nu se joacă şi nu vom recurge la metoda propusă de autorităţi”.

Cu toate acestea, după ce au fost criticaţi atât de suporteri, cât şi de foşti jucători ai clubului, oficialii lui Liverpool au ţinut să precizeze: ”În acest spirit al transparenţei trebuie să fim clari. În ciuda faptului că ne aflam într-o poziţie bună înaintea acestei crize, veniturile noastre au fost suspendate, iar cheltuielile rămân. Ca fiecare alt sector al societăţii, simţim o nesiguranţă uriaşă şi suntem îngrijoraţi pentru prezentul şi viitorul nostru”.

Sam Colymore, fost jucător al ”cormoranilor” a criticat dur decizia clubului de a-şi lăsa angajaţii în şomaj tehnic: ”Nu cred că este vreun suporter al lui Liverpool care ar fi altfel decât dezgustat de decizia luată cu privire la şomajul staff-ului. Este greşit”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici