Lăcătuş: Am încercat să scoatem un rezultat bun ca să păstrăm şanse pentru retur

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, joi seară, că formaţia FC Vaslui păstrează şanse mari pentru calificarea în Cupa României, în ciuda înfrângerii, în deplasare, scor 0-1, din meciul cu FC Braşov, din prima manşă a semifinalelor competiţiei.

14 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Am încercat să scoatem un rezultat bun ca să păstrăm şanse pentru retur

Lăcătuş: Am încercat să scoatem un rezultat bun ca să păstrăm şanse pentru retur (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"A fost un joc echilibrat, aşa cum suntem de altfel toate jocurile din seminifalele Cupei României. Am încercat să scoatem un rezultat bun ca să păstrăm şanse mari pentru retur. Sper ca în retur să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut azi. Am dat de prea multe ori posibilitatea gazdelor să marcheze şi ar fi cazul să ne creăm şi noi mai multe situaţii. Returul rămâne deschis oricărui rezultat, noi vom da totul pentru că ne dorim mult prea mult să jucăm finala Cupei României. Nu mă plâng de accidentările pe care le-am avut, consider că toţi ceilalţi jucătoi trebuie să fie pregătiţi atunci când e nevoie de ei", a declarat Lăcătuş.

FC Vaslui a pierdut, joi, în deplasare, cu scorul de 0-1, meciul susţinut în compania formaţiei FC Braşov, în prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici