Lăcătuş: Am o refuzat din Turcia pentru a veni la Steaua

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, marţi, la o emisiune televizată, că a refuzat o ofertă din Turcia pentru a veni la Steaua şi a negat că l-ar fi lucrat pe Dorinel Munteanu pentru a-i ocupa locul.

15 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Am o refuzat din Turcia pentru a veni la Steaua

Lăcătuş: Am o refuzat din Turcia pentru a veni la Steaua

"Cum să-l lucrez eu pe Dorinel? Doamne fereşte! Asta ar fi cea mai mare nebunie. Eu am o ofertă de la o echipă din Turcia şi trebuia să plec în seara asta şi nu am mai plecat. Echipa aceea mi-a găsit casă şi şcoală pentru fetiţă. Lucrurile astea nu te pot duce cu gândul că eu am lucrat pe cineva. Cine mă cunoaşte pe mine şi-a făcut o părere despre caracterul meu şi nu cred că se poate gândi cineva vreodată că eu sunt omul care să lucrez pe la spate", a spus Lăcătuş la GspTV.

Antrenorul a precizat că va veni la Steaua pentru a lua titlul de campion: "Voi veni la Steaua pentru a câştiga campionatul. Şi acum mă gândesc la campionatul de anul trecut. Am ajuns până pe primul loc şi am avut posibilitatea să rămân acolo, dacă aş fi câştigat meciul cu Timişoara acasă, dar am ratat. Şi acum mă doare asta".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, luni seară, că tehnicianul Marius Lăcătuş va reveni la echipă şi îl va înlocui pe Dorinel Munteanu în funcţia de antrenor principal. Marius Lăcătuş a demisionat, la data de 22 octombrie, de la conducerea tehnică a Stelei după înfrângerea cu Olympique Lyon, scor 3-5, din etapa a III-a a Ligii Campionilor.

Citeşte şi:

Becali: Noul contract al lui Lăcătus va ţine până va avea o ofertă mare din străinătate

Munteanu: Consider că mi-am făcut datoria atât timp cât am fost la Steaua

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici