Lăcătuş: Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv cu Olympique Lyon

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, luni, că este foarte greu ca echipa sa să obţină un rezultat pozitiv dacă nu marchează în partida de pe teren propriu cu Olympique Lyon, din cadrul etapei a treia a grupei F a Ligii Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv cu Olympique Lyon

Lăcătuş: Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv cu Olympique Lyon (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt cam mulţi jucători de la Olympique Lyon de care ar fi trebui să ne temem, cam toţi. Oricare dintre ei poate face diferenţa, au mare valoare. Încercăm să ne luăm măsuri, să contracarăm jocul lor, să le punem probleme. Dacă nu marcăm, e foarte greu să scoatem un rezultat pozitiv. Ne dorim ca cele mai multe goluri să fie înscrise de atacanţi, şi, dacă vor sparge gheaţa, reuşitele vor creşte de la joc la joc, la fel şi încrederea. Pe ei îi apăsă faptul că nu înscriu", a spus tehnicianul.

Lăcătuş susţine că Steaua nu se va face de râs în partida cu Olympique Lyon.

"Toate meciurile sunt grele, jucăm acum cu o echipă puternică şi ne dorim un rezultat pozitiv, care să ne dea speranţe pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor. Dacă luăm cele trei puncte, moralul şi prespectivele vor fi cu totul altele decât acum. Dacă jucătorii vor evolua ca în meciurile internaţionale de până acum, cu Bayern sau Fiorentina, putem spera. Important este că avem la dispoziţie tot lotul valid, mai puţin Emeghara. Cred că Steaua în Liga Campionilor nu s-a făcut de râs. Aşa că nu cred că se va putea face de râs cu Olympique Lyon", a menţionat Marius Lăcătuş.

Antrenorul formaţiei din Bulevardul Ghencea nu a stabilit primul unsprezece pentru partida de marţi seară şi nici dacă Robinson Zapata, care a greşit în meciul pierdut cu Oţelul Galaţi, va fi în poartă.

"Aştept antrenamentul oficial pentru a stabili echipa de mâine (n.r. - marţi), lotul care va participa. Sunt unele probleme medicale, în funcţie de asta vom decide şi primul unsprezece. Este Golanski, este Szekely, care a reintrat ieri (n.r. - duminică) în program, este Stancu cu o problemă la gleznă. Sper să fie recuperaţi în timp util şi să ne bazăm pe ei. De asemenea, este şi Kapetanos, care nu a făcut pregătire cu echipa în ultimul timp. La Zapata, din păcate, când greşeşte se vede pe tabelă. Suntem alături de el, să îl încurajăm. Nu s-a schimbat profesionalismul lui, modul cum se pregăteşte. Nu cred că valoarea lui a scăzut. Cu Galatasaray, Bayern şi Fiorentina a avut prestaţii bune. E o problemă de concentrare la el. Dacă va fi în poartă acum, va face un joc foarte bun", a explicat antrenorul.

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici