Lăcătuş: Este o victorie care ne aduce linişte

Tehnicianul stelist Marius Lăcătuş a declarat, duminică, după meciul cu Sportul Studenţesc, scor 4-2, că această victorie aduce linişte echipei din Bulevardul Ghencea şi că îl bucură atitudinea jucătorilor săi.

12 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Este o victorie care ne aduce linişte

Lăcătuş: Este o victorie care ne aduce linişte (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"A fost un joc bun, sunt trei puncte care ne dau speranţă pentru meciul următor, cel cu Dinamo. Vreau să felicit jucătorii, este o victorie care ne aduce linişte. Mă bucură atitudinea jucătorilor, au demonstrat că au valoare. Azi am practicat un joc bun, spectaculos, cu multe ocazii şi lumea apreciază asta. Sunt adeptul rotaţiei jucătorilor, dar nu în mod masiv. Am făcut două schimbări, Kapetanos avea un moral scăzut după partida cu Napoli, iar Geraldo a fost integralist în toate meciurile şi avea şi trei galbene. Pe Tănase l-am schimbat pentru că acuza nişte dureri la piciorul stâng încă de la pauză. Am vrut să-i dau posibilitatea şi lui Marinescu să joace într-un meci oficial", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a reuşit foarte greu să vorbească la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Sportul, fiind răguşit. "Mi-am pierdut antrenamentul în cele trei luni în care am luat o pauză", a explicat el.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 (3-1), formaţia Sportul Studenţesc, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de B. Stancu '5, '42, B. Pătraşcu '31 autogol şi Bilaşco '67, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Varga '3 şi '90+2 din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici