Lăcătuş: Evoluţia noastră nu a fost una strălucită, dar îi felicit pe jucători pentru dăruire

Antrenorul Marius Lăcătuş a recunoscut că jocul echipei Steaua nu a fost "unul strălucit" în partida câştigată, sâmbătă, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei FCM Târgu Mureş, însă şi-a felicitat jucătorii pentru "dăruirea şi sacrificiul" de care au dat dovadă.

19 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Evoluţia noastră nu a fost una strălucită, dar îi felicit pe jucători pentru dăruire

Lăcătuş: Evoluţia noastră nu a fost una strălucită, dar îi felicit pe jucători pentru dăruire (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Este o victorie importantă, muncită, obţinută greu. De mult nu am mai reuşit să obţinem o victorie în deplasare, a fost un meci greu contra unei echipe bune. Evoluţia noastră nu a fost una strălucită, dar îi felicit pe jucătorii mei pentru dăruire şi pentru sacrificiu. Din păcate, această lipsă de concentrare la finalizare ne-a făcut să suferim. Nu am zis că am renunţat la lupta pentru titlu, chiar dacă jocul nostru nu a fost aşa cum ne-am dorit şi am avut de suferit în ultimele etape. Cât sunt şanse, vom lupta pentru şansele pe care le avem, indiferent cum vor fi, mici sau mari", a spus Lăcătuş, care nu a dorit să comenteze arbitrajul, spunând că Steaua nu a influenţat în niciun fel modul în care Alexandru Tudor a condus partida.

Tehnicianul a adăugat că golul marcat trebuie să le dea încredere jucătorilor pentru meciurile viitoare. "Când evoluţiile nu sunt bune, pot apărea critici atât la adresa antrenorului, cât şi la adresa jucătorilor. Ei trebuie să aibă încredere în valoarea lor, un gol marcat trebuie să-ţi dea mai multă încredere. Nu s-a discutat despre despărţirea de vreun jucător", a spus Lăcătuş.

Referitor la decizia jucătorului Iulian Apostol de a părăsi gruparea Steaua, Lăcătuş a precizat: "Am discutut cu el, am încercat să-l fac să rămână alături de echipă în continuare. Este decizia lui şi trebuie să o respectăm. Ţinând cont de problemele de lot pe care le avem, lucrurile nu sunt deloc pe drumul cel drum în ceea ce priveşte efectivul pentru jocurile următoare".

Lăcătuş a comentat numirea lui Mihai Stoica în funcţia de manager general al Steaua, spunând: "Stoica a cucerit ultimul trofeu la Steaua, nu poate decât să ne bucure că a venit alături de noi, mai ales la un asemenea meci. Să sperăm că odată cu venirea lui vor apărea şi rezultatele şi se vor îmbunătăţi şi relaţiile dintre conducere şi jucători. Sperăm să fie omul care să poată să aducă în tot ceea ce înseamnă echipa Steaua ideea de performanţă".

Echipa Steaua Bucureşti a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia FCM Târgu Mureş, în cadrul etapei a XVI-a a Ligii I, într-un meci în care arbitrul Alexandru Tudor a arătat zece cartonaşe galbene şi patru roşii, trei la gazde şi unul la oaspeţi. Golul Stelei a fost marcat în minutul 90+2 de Marius Bilaşco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici