Lăcătuş: Examenele importante pentru noi abia acum încep, cu CFR Cluj

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat că meciurile cu adevărat importante pentru formaţia sa se vor juca pe final de tur de campionat, un prim examen fiind programat luni, pe teren propriu, cu CFR Cluj.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Examenele importante pentru noi abia acum încep, cu CFR Cluj

Lăcătuş: Examenele importante pentru noi abia acum încep, cu CFR Cluj (Imagine: Liviu Chrica/Mediafax Foto)

"Examenele importante pentru noi abia acum încep, cu CFR Cluj, dacă este să ţinem cont că vom întâlni, pe final de tur, echipele cu nume din campionat şi cu performanţe în ultimul timp. Jucătorii trebuie să-şi arate adevăratele calităţi şi, dacă vom obţine rezultate bune cu CFR Cluj, Steaua şi Dinamo, abia atunci putem spune că ne merităm locul pe care îl ocupăm în prezent. Nu ne va fi uşor să ne menţinem acolo sus pentru că celelalte echipe nu vor bate pasul pe loc şi Vasluiul va învinge tot, pe linie", a spus Marius Lăcătuş,.

Tehnicianul vasluienilor a adăugat că elevii săi trebuie să fie pregătiţi să reacţioneze şi în momentele grele, atunci când nu vor obţine rezultate favorabile. În opinia lui Lăcătuş, echipele care au în lot jucători care nu se vor pierde în momentele dificile vor fi cele care se vor situa sus, pe podium, la final de campionat.

Partida FC Vaslui - CFR Cluj este programată luni, de la ora 18.00, în etapa XIV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici