Lăcătuş: Fiorentina trebuie să fie atentă, la Bucureşti va fi foarte greu

Fostul antrenor al echipei FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, miercuri, într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, că formaţia AC Fiorentina trebuie să fie atentă la Bucureşti deoarece o aşteaptă o partidă foarte grea, informează site-ul violanews.com.

7 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Fiorentina trebuie să fie atentă, la Bucureşti va fi foarte greu

Lăcătuş: Fiorentina trebuie să fie atentă, la Bucureşti va fi foarte greu (Imagine: Mediafax Foto)

"Fiorentina trebuie să fie atentă, la Bucureşti va fi foarte greu. Nu este uşor pentru nicio echipă să joace pe terenul Stelei. Voi ţine cu Steaua. Totuşi, ţinând cont de valoarea jucătorilor Fiorentinei, nu va fi uşor nici pentru Steaua", a spus Lăcătuş.

 

Marius Lăcătuş a afirmat că Olympique Lyon şi Bayern Munchen au fost cele mai puternice echipe din grupă. "Lyon şi Bayern au fost cele mai puternice echipe din grupă. Eu mi-am dat demisia de la Steaua după o înfrângere cu Lyon, dar este greu să învingi astfel de echipe. Cele două formaţii au mulţi jucători valoroşi care sunt obişnuiţi cu Liga Campionilor. Ştiu cum să abordeze astfel de meciuri", a precizat Lăcătuş.

Fostul antrenor al Stelei consideră că prestaţia atacantului român Adrian Mutu nu va fi influenţată de primirea pe care o va avea din partea suporterilor: "Fiorentina are şi remiza la dispoziţie, iar acest lucru poate fi un factor determinant. Nu ştiu cum va fi primit Mutu de suporteri, dar cred că aceştia îşi vor încuraja favoriţii. Adrian a jucat la rivalii de la Dinamo şi ar putea avea parte de o reacţie negativă. Cu toate acestea, Mutu este un jucător de valoare. Dacă va fi fluierat sau insultat, nu cred că va fi o problemă pentru el, mai mult îl va ambiţiona să facă o partidă foarte bună".

Întrebat ce jucător va decide meciul, Lăcătuş a răspuns: "Nu îmi place să vorbesc despre un jucător anume. Cred că rezultatul va fi decis de jocul colectiv, de calitatea şi compatibilitatea grupului".

Steaua şi Fiorentina se vor întâlni, miercuri, într-un meci din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor. Ambele echipe au fost eliminate din Liga Campionilor, dar vor juca pentru calificarea în 16-imile de finală ale Cupei UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici