Lăcătuş le cere seriozitate elevilor săi la meciul cu Ceahlăul

Antrenorul echipei FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a declarat vineri că se gândeşte doar la victorie în meciul cu Ceahlăul şi le-a cerut jucătorilor lui să abordeze partida cu seriozitate, deoarece nemţenii au obţinut rezultate bune cu formaţiile din fruntea clasamentului Ligii I.

8 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş le cere seriozitate elevilor săi la meciul cu Ceahlăul

Lăcătuş le cere seriozitate elevilor săi la meciul cu Ceahlăul (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Nici noi şi nici conducerea clubului nu ne gândim la un rezultat de egalitate sau înfrângere. Depinde de atitudinea echipei, de realizările fiecărui jucător în parte. Noi încercăm să obţinem maxim de la fiecare meci. Dacă nici cu aceste echipe nu te impui, atunci ce facem în faţa contracandidatelor pentru un loc în Europa? Dar trebuie tratat cu maximă seriozitate jocul cu Ceahlăul. Întâlnim o echipă care în meciurile cu echipele angrenate în lupta pentru o cupă europeană a obţinut numai rezultate pozitive. Chiar dacă obiectivele sunt diferite, sigur nu va fi un joc uşor. Important e să abordăm întâlnirea cu atitudine, seriozitate, astfel încât să obţinem victoria. Cele trei puncte sunt foarte necesare pentru a duce această luptă pentru podium până la capăt", a spus Lăcătuş.

FC Vaslui întâlneşte, sâmbătă, de la ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici