Lăcătuş: Le mulţumesc suporterilor că au fost alături de mine şi de echipă

Tehnicianul Marius Lăcătuş, care a demisionat, miercuri, de la conducerea tehnică a formaţiei Steaua Bucureşti, a declarat, într-un mesaj postat pe site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea, că le mulţumeşte suporterilor că au fost alături de el şi de echipă.

47 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Le mulţumesc suporterilor că au fost alături de mine şi de echipă

Lăcătuş: Le mulţumesc suporterilor că au fost alături de mine şi de echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Din cauza rezultatelor nu tocmai bune din ultima perioadă, dar şi în urma afirmaţiilor făcute de patronul clubului la finalul partidei cu Olympique Lyon, am ajuns la concluzia că este mai bine să demisionez decât să las loc de interpretări viitoare cu privire la pregătirea echipei şi la alcătuirea formaţiei de joc a Stelei. Le mulţumesc jucătorilor pentru toate rezultatele pe care le-am obţinut împreună şi mulţumesc conducerii clubului pentru faptul că mi-a oferit şansa de a antrena Steaua. Nu în ultimul rând, le mulţumesc suporterilor pentru faptul că au fost alături de mine şi de echipă şi sper ca ei să susţină Steaua în continuare, deoarece jucătorii au mare nevoie de sprijinul lor. Am fost, sunt şi voi rămâne un stelist adevărat întotdeauna.Vă mulţumesc!", se arată în mesajul lui Marius Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a condus, miercuri după-amiază, ultimul antrenament la Steaua.

Tehnicianul Marius Lăcătuş şi-a dat demisia, miercuri dimineaţă, din funcţia de antrenor principal al echipei Steaua Bucureşti, după înfrângerea, scor 3-5, din partida cu formaţia Olympique Lyon, din etapa a III-a a grupei F a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici