Lăcătuş: Ne dorim enorm să câştigăm un trofeu

Tehnicianul stelist Marius Lăcătuş a declarat, miercuri, după calificarea în sferturile Cupei României, în urma victoriei din meciul cu Sportul, scor 4-2, după loviturile de departajare, că sunt de apreciat efortul şi dăruirea jucătorilor săi şi că îşi doreşte enorm câştigarea unui trofeu.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Ne dorim enorm să câştigăm un trofeu

Lăcătuş: Ne dorim enorm să câştigăm un trofeu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Din păcate au fost momente bune, dar şi momente mai puţin bune. La prima apariţie periculoasă în careul nostru a Sportului, am şi primit gol. Ne-am creat multe ocazii, dar n-am avut soluţia cea mai bună la finalizare. Trebuie apreciat efortul jucătorilor şi dăruirea lor, chiar dacă am obţinut calificarea doar la penaltiuri. Lipsa omogenităţii s-a văzut în unele momente ale jocului. Am menajat jucători şi din cauza oboselii, dar şi a unor probleme medicale. Ne dorim enorm să câştigăm un trofeu, la prima vedere e cel mai uşor să ajungi în Liga Europa din Cupă, mai sunt doar câteva meciuri", a spus Lăcătuş.

Referitor la faptul că finanţatorul Gigi Becali a plecat de la stadion la pauza meciului, Marius Lăcătuş a afirmat că şi-ar dori victorii cu acesta în tribună până la final. "Gigi reacţionează pe moment, probabil şi rezultatul şi momentele mai puţin bune ale noastre din prima repriză l-au determinat să ia această decizie. Dar noi ne dorim să fie şi el în tribună, să câştigăm şi cu el", a explicat tehnicianul.

Marius Lăcătuş a precizat că Iulian Apostol, care a fost fluierat în timpul meciului cu Sportul, mai are nevoie de timp pentru a reintra în ritm: "Nu e simplu să reintri în ritm, el vine după 8-9 zile de antrenamente mai mult separat decât cu echipa, îi trebuie puţin timp".

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, după loviturile de departajare, cu scorul de 4-2 (1-1, 3-1), formaţia Sportul Studenţesc, în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici