Lăcătuş: Niciodată nu voi mai reveni la Steaua

Fostul antrenor al echipei Steaua Bucureşti, Marius Lăcătuş, a declarat, luni seară, la o emisiune televizată, că nu va mai reveni niciodată în postura de tehnician al formaţiei "roş-albastre".

16 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Niciodată nu voi mai reveni la Steaua

Lăcătuş: Niciodată nu voi mai reveni la Steaua (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat la Gsp TV dacă s-ar mai putea întoarce pentru a patra oară pe banca Stelei, Lăcătuş a răspuns: "Nu voi mai reveni niciodată".

El a menţionat că nu i se pare normal doar ca antrenorul să fie vinovat pentru eşecul de pe teren propriu cu FC Braşov.

Lăcătuş a precizat şi de ce şi-a depus demisia din funcţia de antrenor al Stelei. "Am aşteptat conferinţa de presă şi să discut cu Gigi. După această discuţie am ajuns la concluzia că e spre binele Stelei să plec eu. Mă duc unde mi-este bine şi unde sunt primit", a mai spus Lăcătuş, care a menţionat că va pleca în Spania, unde locuieşte familia lui.

Marius Lăcătuş a demisionat, luni, de la conducerea tehnică a echipei Steaua, a doua zi după eşecul suferit în faţa formaţiei FC Braşov, scor 0-3, în etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici