Lăcătuş: Nu îmi simt cu nimic postul ameninţat

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, marţi seară, într-o emisiune televizată, că, în urma discuţiei cu finanţatorul Gigi Becali, nu îşi simte deloc postul ameninţat şi că speră să îndeplinească obiectivul pentru a putea continua alături de "roş-albaştri".

1 afișare
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu îmi simt cu nimic postul ameninţat

Lăcătuş: Nu îmi simt cu nimic postul ameninţat

"Nu îmi simt cu nimic postul ameninţat, obiectivul meu e clasarea pe unul din primele două locuri. Dacă se va îndeplini, probabil voi continua la Steaua. Gigi mi-a spus să fac cum cred eu la echipă, dar dacă nu voi îndeplini obiectivul, cel care va pierde voi fi eu", a spus Lăcătuş la Fanatik Show.

Lăcătuş a menţionat că declaraţiile făcute la nervi de Becali nu înseamnă că acesta a etichetat vreun jucător că nu ar avea valoare de Steaua. "Am discutat, mesajul lui a fost că oricine din lot poate fi rezervă. Nu mi-a cerut să trec pe banca de rezerve pe vreunul dintre jucătorii despre care s-a speculat. Nu înseamnă că atunci când critică evoluţia unui jucător acesta va trece pe banca de rezerve. Steaua are nevoie de Dică şi Dică de Steaua, avem nevoie de aportul lui sută la sută. Nu e normal ca toată lumea să sară pe el când are un joc mai slab", a spus Lăcătuş.

Marius Lăcătuş a afirmat că nu este deranjat de presiunile la care este supus de alţi antrenori, dar a precizat: "Nu e profesional. Când erau alţi antrenori la Steaua, eu nu mergeam la meciuri pentru a nu crea presiune, ştiind că galeria îmi scandează numele".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici