Lăcătuş: Nu ne aşteptam să fie aşa de uşor, sunt semne bune pentru Napoli

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, luni, că nu se aştepta ca meciul Stelei cu Universitatea Cluj, scor 3-0, să fie atât de uşor, apreciind că echipa sa a oferit "semne bune" în perspectiva meciului cu Napoli, din ultima etapă a Ligii Europa.

15 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu ne aşteptam să fie aşa de uşor, sunt semne bune pentru Napoli

Lăcătuş: Nu ne aşteptam să fie aşa de uşor, sunt semne bune pentru Napoli (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu ne aşteptam să fie un joc aşa uşor. Felicit jucătorii pentru implicarea din teren, pentru realizările lor şi pentru modul în care au abordat faza ofensivă cât şi cea defensivă. Sunt semne bune privind jocul care ne aşteaptă la Napoli. Moş Niculae a fost darnic dacă ne gândim, la scor, la victorie, înseamnă că am fost băieţi cuminţi", a declarat Lăcătuş, care a precizat că încă nu ştie perioada de indisponibilitate a lui Cristi Tănase.

Marius Lăcătuş consideră că este un lucru bun că etapa a XIX-a a Ligii I a fost amânată pentru anul viitor, mai ales în perspectiva meciului Stelei cu Napoli, din Liga Europa: "Este un lucru bun că avem la dispoziţie opt zile să ne pregătim pentru meciul cu Napoli, ar fi o performanţă foarte bună să ne calificăm mai departe".

Lăcătuş speră ca Steaua să recupereze cât mai repede diferenţa de puncte faţă de primele clasate şi a precizat că încă nu s-a gândit prea mult la eventuale transferuri.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al anului 2010 şi al etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului actualului sezon competiţional. Golurile au fost marcate de Martinovici '22, Bilaşco '67 şi Stancu '90.

Steaua a încheiat anul pe locul 7 al clasamentului Ligii I, cu 29 de puncte, în timp ce liderul Oţelul Galaţi are 39 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici