Lăcătuş: Nu vom juca la 0-0 în meciul retur cu Galatasaray

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, joi seară, la o emisiune televizată, că echipa sa nu va juca la 0-0 în meciul retur cu Galatasaray, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, care va fi cel mai important din cariera sa de tehnician.

14 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Nu vom juca la 0-0 în meciul retur cu Galatasaray

Lăcătuş: Nu vom juca la 0-0 în meciul retur cu Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

"Şansele nu mai sunt 50-50, am dat două goluri şi Steaua nu e o echipă care să primească acasă mai mult de două goluri, iar la un asemenea meci să nu reuşească să înscrie. Galata e cea mai titrată echipă cu care Steaua a jucat în barajele pentru Liga Campionilor. În retur trebuie să înscriem, nu vom juca la 0-0, dar în funcţie de evoluţia scorului vom face ce trebuie pentru a ne califica. Trebuie să avem mare grijă, nu trebuie să-i lăsăm să intre în joc. E cel mai important meci din cariera mea de antrenor. Când am venit, am preluat munca lui Hagi, a lui Pedrazzini, acum ar fi încununarea muncii noastre", a spus Lăcătuş la Fanatik Show.

Lăcătuş a menţionat că nu se poate vorbi de frustrare după acest rezultat de la Istanbul, deşi Steaua a avut jocul în mână, şi s-a arătat deranjat de declaraţiile managerului general de la Unirea Urziceni, Mihai Stoica, la adresa jocului Stelei. "Mulţi vor să scoată în evidenţă rezultatele pe care le-au avut ei în trecut, şi mă refer la Mihai Stoica. Ba că Galatasaray e echipă slăbuţă, ba că are antrenor slăbuţ, looser. E dreptul lui să vorbească, dar mă deranjează. Eu răspund de rezultate, dacă nu fac treabă, se vor lua măsuri cu mine. Adică, vezi Doamne, Standard Liege era o echipă bună, când era el conducător", a spus Lăcătuş.

El a comentat şi declaraţia antrenorului FC Braşov, Răzvan Lucescu, care a spus că Steaua a avut noroc la Istanbul: "Familia Lucescu are ce are cu Steaua câteodată, că domnul Mircea Lucescu a plecat din ţară din cauza comuniştilor, cred că uită unde a antrenat. La Dinamo se cred aşa curaţi, sau cum? Se ia de Steaua nonstop, mai dă şi o bombonică, cum că Steaua are cele mai mari şanse, dar bine ar fi să şi creadă. Răzvan că Steaua e norocoasă de 30 de ani, aşa ne-am născut noi. Dumnezeu mai ţine şi cu omul bun. Regret ieşirea la adresa lui la meciul direct, i-am şi cerut scuze. Nu-i place Steaua? Credeţi că dacă i s-ar propune să vină antrenor la Steaua n-ar veni? Ar veni. Eu n-aş antrena niciodată la Dinamo".

Lăcătuş a afirmat că şi-ar dori să rămână cât mai mult la Steaua, dar că dacă va pleca la un moment dat, o va face cu gândul că a făcut totul. "Dacă se consideră că nu mai e nevoie de mine, îmi fac băgăjelul, stau aproape de stadion, fac cinci minute", a spus el.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici