Lăcătuş: Păcat de cele două momente de neatenţie

Antrenorul stelist Marius Lăcătuş a declarat că regretă faptul că echipa sa a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-2, în Liga I, din cauza unor momente de neatenţie, subliniind că duminică seară s-a demonstrat că în fotbal nu întotdeauna câştigă cine joacă mai bine.

17 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Păcat de cele două momente de neatenţie

Lăcătuş: Păcat de cele două momente de neatenţie (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Îmi pare rău că am pierdut aceste trei puncte foarte importante în lupta pentru titlu. Sper să ducem până la capăt lupta pentru titlu. Este păcat de maniera de joc. În fotbal nu întotdeauna câştigă cine joacă mai bine. Păcat de acele momente de neatenţie, la cele două lovituri de pedeapsă acordate împotriva noastră. Păcat de ocaziile pe care le-am avut şi de munca jucătorilor. E dureros şi că am pierdut jocul şi că ne-am îndepărtat de primele poziţii. Ne trebuie mai multă atenţie. Dinamo nu a avut ocazii foarte clare. Dacă nu se greşea, altul era rezultatul. Nu contează cine a greşit, eu văd echipa în ansamblu. Important este să nu mai facem acele greşeli, pentru că au fost unele în lanţ", a declarat Lăcătuş.

Tehnicianul stelist a subliniat că jucătorii săi merită felicitaţi pentru implicare. "Merită felicitări jucătorii pentru cum s-au implicat, au obligat adversarul să meargă mai multe pe contraatac. Dacă nu erau cele două penaltiuri, nu cred că Dinamo ar mai fi ajuns în situaţii clare de a marca. Trebuia mai multă concentrare la finalizare. Dacă se întâmpla asta, sigur rezultatul era pozitiv", a afirmat Lăcătuş.

Formaţia Steaua Bucureşti a pierdut, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-2 (1-2), derbiul cu numărul 123 susţinut în compania eternei rivale, Dinamo Bucureşti, în etapa a XI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici