Lăcătuş: Poate meritam victoria

Antrenorul Marius Lăcătuş a declarat, vineri seară, că Steaua a fost mai aproape de victorie şi poate că a fi meritat-o în meciul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a XXX-a a Ligii I.

10 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Poate meritam victoria

Lăcătuş: Poate meritam victoria (Imagine: Mediafax Foto)

"Poate meritam victoria, am fost mai aproape de ea. A fost un joc echilibrat, pe care din punctul de vedere al posesiei şi ocaziilor, meritam să-l câştigăm. Din păcate nu am reuşit. Jucătorii au respectat ce le-am spus, probabil şi ghinionul a fost de vină. Nu trebuie să abandonăm lupta pentru un loc cât mai bun. Nu putem spune că Dinamo este o echipă norocoasă, poate noi suntem mai ghinionişti. Cred că puteam mai mult, dar unii jucători nu au prins cea mai bună zi. Vom vedea în următoarele jocuri dacă putem ajunge pe locul 2. Oricum, trebuie să câştigăm toate jocurile şi depindem şi de jocul rezultatelor. Poate va trebui să ne mulţumim şi cu un loc de Cupa UEFA. Presiunea îşi poate pune amprenta asupra jocului, din aceaztă cauză poate ieşi un joc pe care suporteri să ni-l ageeze prea mult", a declarat Lăcătuş.

Întrebat dacă Dinamo arată ca o echipă campioană, Marius Lăcătuş a răspuns: "Nu pot spune dacă arată sau nu. E pe primul loc, a acumulat toate punctele. Dinamo are jucători experimentaţi şi valoroşi, care te pot pune în dificultate în duelurile 1-1. Am încercat să blocăm centrul terenului şi ne-a ieşit, să-i obligăm să joace cu mingi lungi către vârfuri".

Lăcătuş a spus că a mizat la derbi pe experienţa lui Mihăiţă Pleşan şi a menţionat că Eric Bicfalvi şi-a făcut datoria.

"Cred că Dayro (n.r. - Moreno) nu a făcut un joc rău, per ansamblu nu a strălucit, dar nu a fost rău. Lui George i-am explicat motivele pentru care nu a jucat. Trebuie să treacă şi să-mi demonstreze că merită să joace. A avut o evoluţie nu tocmai convingătoare în ultimele două meciuri", a declarat tehnicianul.

Pentru Lăcătuş, o atmosferă ca pe stadionul Steaua e greu de egalat pe arenele din România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici