Lăcătuş: Suntem la mâna noastră, depindem de noi

Tehnicianul Marius Lăcătuş a declarat, după victoria, cu scorul de 4-0, obţinută de Steaua în meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, că steliştii depind acum doar de ei înşişi în ceea ce priveşte lupta pentru titlu şi nu ar trebui să îi intereseze ceea ce face rivala CFR Cluj.

8 afișări
Imaginea articolului Lăcătuş: Suntem la mâna noastră, depindem de noi

Lăcătuş: Suntem la mâna noastră, depindem de noi (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu ne-am temut de niciun joc şi de niciun adversar, îi respectăm pe toţi dar vrem maximum. Dacă am putea obţine numai victorii până la final, ar fi cu atât mai bine, ne-am îndeplini obiectivul. Suntem la mâna noastră, depindem de noi şi nici n-ar trebui să ne mai intereseze meciurile CFR-ului, ci să ne concentrăm pe jocurile noastre", a spus Lăcătuş. "Sigur că nu putem fi bucuroşi dacă pierdem titlul, chiar dacă la un moment dat eram departe. Va fi mâhnire în suflete dar sper să nu trăim astfel de momente", a adăugat el.

Marius Lăcătuş consideră că repriza a doua a partidei cu Universitatea Cluj a fost una "bună spre foarte bună". "Spre deosebire de alte dăţi am început foarte bine şi am marcat foarte repede. Am făcut apoi un pas înapoi şi le-am permis să se apropie mai periculos. Repriza a doua a fost altceva, am multe ocazii, iar jucătorii merită felicitaţi pentru joc şi rezultat. Nu ştiu dacă e cea mai bună partidă, dar repriza a doua a fost bună spre foarte bună. Suntem pe drumul bun şi am demonstrat că echipa nu stă într-un singur jucător. S-a văzut aportul tuturor", a afirmat tehnicianul.

Lăcătuş a explicat că autorul primului gol, Mihăiţă Pleşan, s-a lovit la cap şi de aceea a fost schimbat în minutul 23. "Pleşan s-a lovit la cap că alfel nu-l schimbam după ce a marcat. Se simţea ameţit şi cu aşa ceva nu te joci, nu puteam risca nimic", a menţionat el.

Referitor la declaraţia antrenorului U.Cluj, Meszaros Alpar, care a afirmat că scorul nu a reflectat realitatea din teren, Marius Lăcătuş a spus că oaspeţii au avut o evoluţie bună. "Poate fi adevărat, Universitatea Cluj a făcut un joc bun şi nu cred că îşi merită locul pe care se află", a precizat tehnicianul.

Lăcătuş a menţionat că pentru Steaua şansele de a câştiga campionatul vor deveni cu atât mai mari cu cât va trece de fiecare obstacol. "Suporterii ştiu să fie alături de noi şi să trăiască alături de echipă. Credeţi că dacă nu era antrenor Lăcătuş şi Steaua era pe primul loc nu era stadionul plin? Era, indiferent de numele antrenorului, şi s-a văzut în trecut. Cu cât vom trece de fiecare obstacol cu atât şansele să devenim campioni vor fi mai mari. CFR joacă şi în Cupă, trebuie să se ridice şi ei la ritmul de Liga Campionilor, din trei în trei zile", a afirmat antrenorul Stelei.

Marius Lăcătuş a făcut referire şi la afirmaţia portarului rapidist Dănuţ Coman, care a spus că vrea ca CFR Cluj să câştige titlul: "E părerea lui, dacă aşa gândeşte nu putem să-l schimbăm noi, eventual prin jocurile noastre la final să-l facem să-i pară rău pentru ce a spus".

Tehnicianul a menţionat că Steaua este obişnuită cu presiunea. "M-am săturat de cuvântul presiune. Steaua e obişnuită cu asta, ştim să gestionăm foarte bine, avem jucători cu capul pe umeri, inteligenţi, care au ştiut să scoată rezultate chiar şi când jocul nu mergea foarte bine", a declarat Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici