Laurenţiu Diniţă ar fi fost demis din funcţia de antrenor al formaţiei Concordia Chiajna - presă

Laurenţiu Diniţă (44 de ani) ar fi fost demis din funcţia de antrenor al echipei Concordia Chiajna. Din informaţiile apărute în presă, decizia a fost luată după meciul de sâmbătă, cu Metaloglobus, de pe teren propriu, terminat la egalitate, 1-1.

163 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Diniţă ar fi fost demis din funcţia de antrenor al formaţiei Concordia Chiajna - presă

Laurenţiu Diniţă ar fi fost demis din funcţia de antrenor al formaţiei Concordia Chiajna - presă

Potrivit site-ului telekomsport.ro, chiar Laurenţiu Diniţă ar fi fost cel care le-a spus jucătorilor, în vestiar, despre decizia luată de conducere. Retrogradată la finalul sezonului trecut în Liga 2, Concordia Chiajna are un început destul de slab de stagiune şi se pare că acesta a fost motivul pentru care s-a decis să se renunţe la colaborarea cu Diniţă. După 11 etape, echipa din Chiajna se clasează pe locul 11, din 20 de echipe, cu 13 puncte. În ultimele 5 dueluri din campionat, Concordia a bifat doar un succes.

Laurenţiu Diniţă a preluat echipa în luna iunie, dar a fost la a doua experienţă pe banca formaţiei din Chiajna. El a mai pregătit-o în 2011, pentru 9 luni (martie-decembrie). În C.V.- ul de antrenor al lui Diniţă mai apar echipele ACS Berceni, AFC Fortuna Poiana Câmpina, Concordia Chiajna 2, Dinamo 2, CS Baloteşti şi Sportul Snagov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici