Laurenţiu Reghecampf: Am fi revenit şi dacă primeam gol din penalti

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Dinamo Tbilisi, scor 2-0, că formaţia sa ar fi revenit chiar dacă gruzinii ar fi înscris din penalti la scorul de 0-0.

165 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Am fi revenit şi dacă primeam gol din penalti

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Mai sunt 90 de minute de jucat. Era important să nu primim gol şi e bine că am marcat. Trebuie să jucăm la fel de serios şi în retur. Ştiam cum joacă, că sunt agresivi, că sunt foarte buni pe contraatac. Este foarte important pentru noi că am câştigat. Tătăruşanu joacă de la meci la meci tot mai bine. Dacă nu apăra penaltiul, alta era situaţia, dar sunt convins că am fi revenit şi că am fi marcat măcar un gol. Iancu este un fotbalist de mare valoare, foarte important pentru Steaua. I-am explicat ce trebuie să facă pe teren şi, dacă va respecta aceste chestiuni, atunci va deveni unul dintre cei mai buni fotbalişti din România", a spus Reghecampf, la Digi Sport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa gruzină Dinamo Tbilisi, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcat de Gabriel Iancu, în minutele 64 şi '80.

În minutul 61, Ciprian Tătăruşanu a apărat o lovitură de la 11 metri executată de Xisco.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici