Laurenţiu Reghecampf: E păcat că pierdem aceste meciuri, dar suntem pe un drum bun

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, duminică, după înfrângerea din partida cu Dinamo Moscova, scor 1-2, că e păcat că formaţia sa pierde aceste meciuri, dar a precizat că jucătorii sunt pe un drum bun.

159 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: E păcat că pierdem aceste meciuri, dar suntem pe un drum bun

Laurenţiu Reghecampf (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax Foto)

"Prima repriză am jucat mai bine, am luat din nou gol din fază fixă şi iarăşi o greşeală personală. În repriza secundă jucătorii care au intrat erau obosiţi şi a venit golul doi care a fost tot dintr-o greşeală personală. E păcat că pierdem aceste meciuri, jucăm bine. Tatu este un jucător important pentru noi, se pregăteşte foarte bine şi cu siguranţă ne vom baza pe el. Suntem pe un drum bun. La Amsterdam vom juca bine şi vom arăta că suntem pregătiţi. Deocamdată valoarea băieţilor de pe margine nu este la acelaşi nivel cu a titularilor, este o diferenţă enormă între rezerve şi titulari" a spus Reghecampf la Digi Sport.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a afirmat că îi place cum joacă echipa, dar este îngrijorat de doi-trei jucători: "Mie îmi place cum joacă echipa. Sunt îngrijorat de doi-trei jucători cum ar fi Prepeliţă, care pierde mingi de te doare capul, iar Gardoş e prea relaxat în apărare. Pentru ce să-l bagi pe Rocha pe teren? El doarme pe teren, omului îi place să doarmă, a pierdut toate baloanele. La meciurile oficiale nu vor juca aşa. O să vedeţi o echipă a Stelei care va elimina Ajax, cu puţin noroc. Avem vreun jucător pe care să luăm acum 10-15 milioane de euro, vreun geniu? Nu avem, Steaua e o echipă muncitoare. Pierdem meciurile amicale pentru că jucătorii nu se concentrează aşa cum s-ar concentra la un meci oficial".

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în Antalya, cu scorul de 2-1 (1-1), de formaţia rusă Dinamo Moscova, antrenată de Dan Petrescu, în cel de-al treilea meci amical din cel de-al doilea stagiu de pregătire. Steaua a deschis scorul prin Tatu, în minutul 3, ruşii reuşind să întoarcă rezultatul prin golurile marcate de Noboa '35 şi Ignatovici '59.

Următorul meci amical al steliştilor va avea loc marţi, de la ora 19.30, împotriva formaţiei cehe Mlada Boleslav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici