Laurenţiu Reghecampf: Meciul cu Dinamo Tbilisi va fi foarte greu, e o echipă puternică şi va veni să câştige

Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că formaţia georgiană Dinamo Tbilisi, adversara din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, va veni pe Arena Naţională pentru a câştiga meciul programat, marţi, de la ora 20.45.

127 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Meciul cu Dinamo Tbilisi va fi foarte greu, e o echipă puternică şi va veni să câştige

Laurentiu Reghecampf (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Cred că va fi un meci foarte greu, pe care dorim să-l câştigăm chiar dacă am câştigat şi la Tbilisi. Vom întâlni un adversar bun, care cu siguranţă va încerca să câştige meciul. E o echipă puternică, care a avut câteva şanse de a marca şi trebuie să fim atenţi. Am discutat foarte mult cu jucătorii şi le vom arăta ce s-a greşit", a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că suporterii Stelei au devenit din ce în ce mai pretenţioşi, fiind nemulţumiţi atunci când echipa nu înscrie multe goluri. "Având în vedere că suporterii vor veni în număr foarte mare, iar fanii Stelei au devenit din ce în ce mai nemulţumiţi când nu înscriem multe goluri, vor vrea să facem un meci foarte bun. Cel mai important pentru Steaua şi fotbalul românesc e ca Steaua să se califice în grupe şi pentru asta ne-am pregătit", a menţionat Reghecampf.

Tehnicianul spune că nu este deranjat de faptul că două dintre primele trei meciuri ale Ligii I ale Stelei au fost amânate. "Nu e greu când am lângă mine un staff care se pricepe la fotbal. Îmi doresc foarte mult să jucăm din trei în trei zile, pentru că aşa o vom face în toamnă", a explicat Reghecampf.

Partida Steaua Bucureşti - Dinamo Tbilisi, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, se va disputa, marţi, de la ora 20.45, pe Arena Naţională. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici