Laurenţiu Reghecampf: Ne trebuie mai multă determinare şi curaj în faţa porţii

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu FC Braşov, scor 1-3, că jucătorii săi trebuie să fie mai atenţi şi să aibă mai multă determinare şi curaj în faţa porţii.

246 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf: Ne trebuie mai multă determinare şi curaj în faţa porţii

Laurenţiu Reghecampf: Ne trebuie mai multă determinare şi curaj în faţa porţii (Imagine: Emil Badea -MediafaxFoto)

"Este păcat că o echipă care a jucat 90 de minute, Steaua, să piardă în acest fel. Trebuia să fim mai atenţi. Ne trebuie mai multă determinare şi curaj în faţa porţii. Ne-a surprins Braşovul că a reuşit să marcheze repede şi a avut şi câteva ocazii, dar dacă noi marcam golul de 2-2, alta era situaţia. Nu pot să spun că e bine sau rău că se joacă trei etape din retur anul acesta. Pentru noi e o perioadă grea, se simte oboseala, dar totuşi am terminat turul la 7 puncte faţă de locul 2 şi nu trebuie să ne considerăm nemulţumiţi. Dacă reuşim să menţinem această distanţă e bine pentru noi", a declarat Reghecampf.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia FC Braşov, în ultimul meci al turului Ligii I (etapa a XVII-a), în care arbitrul Marius Avram a dictat patru lovituri de pedeapsă.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Batin '15 din penalti, Păun '61 şi Buga '85 din penalti, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Rusescu, în minutul 24, din penalti. În minutul 80, Rusescu a ratat o lovitură de pedeapsă şutând peste poartă, după ce Marius Avram a penalizat o intrare a lui Cristi Ionescu asupra lui Adi Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici