Laurenţiu Reghecampf va fi prezentat oficial vineri la Litex Loveci

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf va fi prezentat oficial la echipa Litex Loveci, vineri, de la ora 10.30, într-o conferinţă de presă ce va avea loc la stadion, a anunţat, joi, site-ul oficial al grupării bulgare.

120 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Reghecampf va fi prezentat oficial vineri la Litex Loveci

Laurenţiu Reghecampf va fi prezentat oficial vineri la Litex Loveci (Imagine: Marius Dobrescu/Mediafax Foto)

Laurenţiu Reghecampf, în vârstă de 39 de ani, s-a înţeles, miercuri, cu oficialii clubului Litex Loveci şi a condus primul antrenament la echipa bulgară. Reghecampf îl va înlocui la Litex Loveci pe sârbul Ljubomir Petrovici, care a renunţat la funcţie din motive familiale.

Site-ul sportal.bg notează că, după venirea lui Reghecampf la Litex, la gruparea bulgară ar putea ajunge şi atacantul Cladiu Keseru de la echipa Al Gharafa din Qatar.

După disputarea a trei etape din campionatul Bulgariei, Litex Loveci este lider cu şapte puncte.

Reghecampf va debuta, sâmbătă, pe banca tehnică a formaţiei Litex Loveci, în meciul din deplasare cu Lokomotiv Plovdiv, din etapa a patra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici