Laurenţiu Toma despre Lugi HF, adversara din sferturile Cupei EHF: Este perfect

Căpitanul echipei HCM Constanţa, Laurenţiu Toma, a caracterizat drept "perfectă" tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei EHF la handbal masculin conform căreia campioana României va întâlni în această fază a competiţiei formaţia suedeză Lugi HF, transmite corespondentul MEDIAFAX.

65 afișări
Imaginea articolului Laurenţiu Toma despre Lugi HF, adversara din sferturile Cupei EHF: Este perfect

Laurenţiu Toma (Imagine: Mircea Roşca / Mediafax Foto)

"Este foarte bine, este practic perfect. Începe să se vadă Final Four-ul de la Berlin, am jucat deja în sala de acolo şi ne dorim mult să revenim. Sper ca turul să îl jucăm sâmbătă, pe 19 aprilie, indiferent de oră, nu de Paşte. Nu va fi însă uşor, pentru că până la urmă reprezintă Suedia, naţională care este vicecampioană olimpică. Au câştigat (n.r. - Lugi HF) o grupă cu Ademar Leon şi Hannover şi nu este puţin lucru. Jocul nostru ne oferă însă multă încredere. Am realizat multe până acum şi nu vrem să ne oprim aici", a declarat, marţi, căpitanul Laurenţiu Toma.

Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, va întâlni formaţia suedeză Lugi HF în sferturile de finală ale Cupei EHF, conform tragerii la sorţi de marţi, de la Viena.

Manşa tur va avea loc pe terenul campioanei României, în 19 sau 20 aprilie, iar cea retur, în deplasare, peste o săptămână.

Câştigătoarele dublei manşe din sferturi se vor alătura în Turneul Final Four, echipei germane Fuchse Berlin, care a obţinut calificarea directă din grupe în calitate de gazdă.

HCM Constanţa s-a calificat în sferturile de finală după ce s-a clasat pe locul doi în grupa D.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici